lauantai 24. syyskuuta 2016

Kaksi leivontakirjaa juuri minulle!

Kaksi leivontakirjaa juuri minulle! Rakastan nimittäin juustokakkuja, ja kaikenlaisiin juhliin leivon mieluiten juuri niitä. Leivon muutenkin mielelläni, ja usein leivon lahjaksi tai tuliaiseksi jotain. 

Nyt esittelyssä siis kaksi leivontakirjaa, Mari Moilasen Syötäviä vietäviä ja Christin Geweken Juustokakkuja rakkaudella. 

Lahjaksi tai tuliaiseksi kannattaa antaa jotakin sellaista, mitä lahjan saaja voi käyttää. Melkein kaikilla on niin paljon tavaraa, ettei monikaan halua yhtään enempää tuikkukippoja kotiinsa. Mikäpä siis olisikaan parempi lahja kuin itsetehty leipä tai hillo? Tai joku muuta, mitä voi syödä? 

Syötäviä vietäviä (Kirjapaja) - kirjassa on monta kauniisti kuvitettua ohjetta niin makeiden kuin suolaistenkin herkkujen tekoon. Leivonnaisten lisäksi kiva vieminen voisi olla esimerkiksi omenagranola tai itsetehty kastike.  Teoksesta löytyy vinkkejä myös lahjojen kauniiseen pakkaamiseen sekä lahjakokonaisuuksien suunnitteluun. 

Lisää tietoa kirjasta löydät täältä


Juustokakkuja rakkaudella - kirjassa on 36 ohjetta. Kirjasta löytyy ohjeita niin hyydytettäviin kuin uunissa paistettaviin juustokakkuihin, ja myös muutama muu ohje. 

Itse aion tehdä ainakin New Yorkin juustokakkua sekä juustokakkubrownieita. Rahkatäytteinen kahvikakku voisi olla kiva tuliainen. 

Lisää tietoa kirjasta löydät Minerva kustannuksen sivuilta täältä. 
Pidätkö sinä leipomisesta? Entä mikä on sinun suosikkileivonnaisesi? 

2 kommenttia:

  1. Kauan leivoin itse kaikki tarjottavat, jopa leivänkin. Mutta nyt olen useita vuosia ollut leipomati. Ei enään kulu herkkuja, kun olemme vain kahdestaan. Joskus herkut ostan kaupasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se usein menee. Kahdelle ei kehtaa isompia leipoa, helpommalla saa kaupasta.

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!